100 jurkjes

100 jurkjes


De candy shop voor zelfmaak jurkjes!


Het kleine zusje van 200 JURKEN! Varieer eindeloos met 10 basis patronen en stel de droomjurk van je (klein)dochter samen. Met prachtige foto's, heldere eenvoudige uitleg en vrolijke frisse ontwerpen naai je in no time een leuke kinderjurk. Voor beginnende én gevorderde naaisters.


Bovendien kun je de gratis ZAPPAR app downloaden op je tablet of smartphone, waarmee je alle jurken in 360° kunt bekijken door het boek rond te draaien of door je toestel rond de jurken te bewegen!

MEER DAN 100 JURKJES


Met de meer dan 10 patroondelen kan je per boek meer dan 100 combinaties maken. Kies je favoriete top, rok, kraag en mouw en creër zelf je droomstuk.

MET GRATIS 3D APP


Download de gratis 3D app uit de Play Store of App Store en bekijk alle uitgevoerde jurkjes virtueel in 3D. Open de app, ga naar de bladzijde met het 360° logo en richt je toestel op de volledige pagina. Het model verschijnt op het boek!

MET STIJLADVIES


Niet helemaal zeker wat te kiezen? Blader eens door het fotoboek of laat je schat zelf kiezen uit het overzicht van de meer dan 100 combinaties!

DUIDELIJKE UITLEG


Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je jouw kledingstuk in elkaar zet, met matentabellen, duidelijke uitleg en tekeningen.


Dit boek is zowel voor de beginnende als voor de gevorderde naaisters geschikt.