200 jurken

200 jurken


Iedere vrouw staat leuk met een jurkje, zolang je maar het juiste model kiest!


Maak zelf de jurk van je dromen! Bepaal met de uitleg in het boek je kleurtype en figuur, kies de perfecte jurk uit het overzicht en maak een jurk op jouw maat. Met duidelijke werkbeschrijvingen en praktische tekeningen leer je stap voor stap hoe je te werk moet gaan om de droomjurk te maken die op je lijf gegoten is!


Bovendien kun je de gratis SCAN3D­app downloaden op je tablet of smartphone, waarmee je alle jurken in 360° kunt bekijken door het boek rond te draaien of door je toestel rond de jurken te bewegen!

MEER DAN 200 JURKEN


Met de meer dan 20 patroondelen kan je per boek meer dan 200 combinaties maken. Kies je favoriete top, rok, kraag en mouw en creër zelf je droomstuk.

MET GRATIS 3D APP


Download de gratis 3D app uit de Play Store of App Store en bekijk alle uitgevoerde jurken virtueel in 3D. Open de app, ga naar de bladzijde met het 360° logo en richt je toestel op de volledige pagina. Het model verschijnt op het boek!

MET STIJLADVIES


Niet helemaal zeker wat te kiezen? Blader eens door het stijladvies en kijk welke jurken jou het beste passen!

DUIDELIJKE UITLEG


Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je jouw kledingstuk in elkaar zet, met matentabellen, duidelijke uitleg en tekeningen.