200 rokken en broeken

200 rokken en broeken


Naai zelf je comfy broek of ga op pad met een stijlvol rokje!


Een rok is makkelijk te maken en met de patronen uit jhet boek kan je oneindig veel variaties maken! Van aansluitend kokermodel tot zwierige cirkelrok en talloze variaties, er is voor elk wat wils. Ook een broek maken hoeft niet moeilijk te zijn: met een goed passend basismodel en een reeks variaties kan je zeker aan de slag, dankzij de uitleg over broekaanpassingen. Alle modellen zijn op ware grootte terug te vinden op de toegevoegde patroonbladen.


Bovendien kun je de gratis ZAPPAR ­app downloaden op je tablet of smartphone, waarmee je alle jurken in 360° kunt bekijken door het boek rond te draaien of door je toestel rond de jurken te bewegen!

MEER DAN 200 JURKEN


Met de meer dan 20 patroondelen kan je per boek meer dan 200 combinaties maken. Kies je favoriete rok of broek, volg de stap voor stap uitleg en creër zelf je droomstuk.

MET GRATIS 3D APP


Download de gratis 3D app uit de Play Store of App Store en bekijk alle uitgevoerde rokken en broeken virtueel in 3D. Open de app, ga naar de bladzijde met het 360° logo en richt je toestel op de volledige pagina. Het model verschijnt op het boek!

MAATWERK


Niet helemaal zeker wat te kiezen? Blader eens door het stijladvies en kijk welke rokken of broeken jou het beste passen!

DUIDELIJKE UITLEG


Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je jouw kledingstuk in elkaar zet, met matentabellen, duidelijke uitleg en tekeningen.